Eksamensforberedelse giver tryghed og bedre resultater

I denne uge skal over 50.000 elever på ungdomsuddannelserne til eksamen. Amerikanske undersøgelser konkluderer at mellem 25 og 40 % af eleverne oplever nervøsitet i forbindelse med tests og eksamener. For de fleste er bekymringer, nedsat appetit, sommerfugle i maven og våde håndflader en naturlig del af det at gå til eksamen, men helt op imod 15 % af eleverne i en typisk klasse oplever svær eksamensangst, som giver den enkelte store vanskeligheder og går udover præstationen ved ‘Det Grønne Bord’. Studier påviser at angst og nervøsitet kan give en helt karakter lavere, og for flere elever kan det betyde forskellen på at dumpe og bestå eksamen.

Der er altså påvist en stærk sammenhæng mellem faglig forberedelse, større tryghed, mindre eksamensangst og bedre eksamensresultater.

For at give eleverne de bedste vilkår op til eksamen har Restudy derfor indgået et samarbejde med Eksamensparat. Det betyder at eleverne har adgang til Danmarks mest downloadede uddannelses.app, og kan hente alt indholdet gratis i dette skoleår (normalpris 99 kr.).

App’en er udviklet af cand. mag i psykologi, Anna Stelvig, der har flere års erfaring og som en af de få i Danmark har speciale i eksamensangst.

Med app’en har elever adgang til over 30 psykologiske øvelser, råd og vejledning til at håndtere og tackle eksamensnervøsitet, og mulighed for at sammensætte en værktøjskasse af øvelser, som passer til den enkeltes behov. Der er øvelser i forløbet op til eksamen, andre der egner sig til tiden lige før, under selve eksamen og umiddelbart efter, og de er alle sammen testet af folk med eksamensangst. Se mere her.

Formålet med samarbejdet er at give eleverne det bedste udgangspunkt for at være så godt fagligt og mentalt forberedte, at de er trygge i eksamenssituationen og præsterer bedre, og med adgang til undervisning, tutorhjælp, øvelser og støtte 24/7, mener vi at det tilsammen kan være med til at minimere den hæmmende eksamensnervøsitet hos en stor gruppe elever.

Studerende eller elever med Restudy har gratis adgang til alt indholdet på Eksamensparat- app’en, som kan hentes til iPhone via denne side ved at registrere sig med loginoplysningerne fra Restudy. Man får mest muligt ud af app’en ved at følge trin-for-trin-guiden på siden.

Rigtig god fornøjelse!

 

Nyhedsbrev

Kontakt

Torvet 2,2
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk