Vi har fået ny hjemmeside. Vi har arbejdet hårdt på at forbedre din oplevelse på Restudy. Oplever du fejl eller mangler på siden, kan du trykke på Support-knappen nederst til højre.

Danskundervisning på arabisk med Khaled

Khaled Ksibe på Restudy

Khaled – en syrisk flygtning

Vi har hos Restudy fået mulighed for at få lidt af en berømthed i studiet, Khaled Ksibe. Khaled er flygtet fra borgerkrigen i Syrien. Han kommer fra en af de allermest ramte byer, Homs.

En million visninger

Khaled besluttede sig for at lave danskundervisning til arabisktalende i Danmark, der ønskede at lære dansk. Her har Khaled virkelig ramt et “marked” inden for sprogundervisning rettet mod arabisktalende. Khaleds YOUTUBE-kanal har således næsten en million visninger! For ganske nylig modtog han den europæiske sprogpris 2016 for sin indsats. I kan læse mere om det her

khaled
Billede af Khlaed, der underviser i dansk

Hvad kan Restudys format?

Khaleds videoer på YOUTUBE er rigtig godt formidlet, men med Restudys setup mener vi, at kvaliteten af Khaleds videoer kan optimeres endnu mere, hvilket Khaled selv er enig i. Til hver video har vi quizzer, der kan give brugeren et billede af udbyttet af videoen. Der vil være relevante links tilknyttet hver video, der kan være med til at højne brugerens udbytte af videoen. Samtidig vil Khaleds skabelon, der danner baggrund for hans oplæg, blive vedhæftet selve videoen, så den kan downloades af brugeren. Khaled har ofte stødt på kursister, der spørger, om han ikke kan sende det, som han har skrevet med tus på sit board i sine videoer, hvilket er lidt svært. Her vil Restudys format, som før nævnt, kunne optimere kvaliteten af Khaleds videoer til gavn for arabisktalende i Danmark, der ønsker at lære dansk.

Planen med Khaled

Planen er at Khaled skal lave videoer, der både omhandler det basale stof inden for grammatik, men også mere erhvervsrettet og samtaleorienterede videoer, der skal gøre det nemmere for arabisktalende at begå sig i Danmark.

Vi ser rigtig meget frem til at få Khaled i studiet. Det bliver allerede den kommende weekend den 15.-16.oktober, at vi starter samarbejdet.

Nyhedsbrev

Kontakt

Teglvænget 29
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk