Vi har fået ny hjemmeside. Vi har arbejdet hårdt på at forbedre din oplevelse på Restudy. Oplever du fejl eller mangler på siden, kan du trykke på Support-knappen nederst til højre.

11 nye videoer i biologi på grundskoleniveau

11 nye videoer i biologi er netop uploadet på Restudy med dertilhørende powerpoints og nyttige links. De nye videoer, som er præsenteret af Sofie Clauson-Kaas, handler om de følgende emner: Vand, kroppen og økologi.

Vi er begyndt med at gennemføre integration af Forenklede Fælles Mål (FFM) i alle videoer i alle fag til grundskoleniveau. Det betyder, at FFM integreres i vores videoer, ligesom der til hver enkel video vil være et link, hvor man på skrift kan se, hvilke kompetenceområder samt videns- og færdighedsmål, der er på spil i videoen.

Vi tror, at det bliver en fantastisk hjælp til læreren i arbejdet med målstyret undervisning. Til sommer vil alle videoer til grundskolen – også de gamle videoer – have FFM integreret.

I de nye videoer vil alle lærere aktivt gøre opmærksom på FFM, mens vores videoer fra før årsskiftet blot linker til de FFM, som berøres i videoen ud fra den tanke, at selvom underviseren ikke direkte medtænker målstyret undervisning i sin præsentation, har videoerne fra før årsskiftet uundgåeligt berørt centrale dele af de nuværende FFM.

God fornøjelse!

Alle nye videoer i biologi på grundskoleniveau:

Vand

 1. Vandløb
 2. Vandløbets planter
 3. Vandløbets insekter
 4. Fisk i vandløb
 5. Koralrev

Kroppen

 1. Fordøjelsen
 2. Blodkredsløbet
 3. Åndedrættet
 4. Organer
 5. Blodkar og blodceller

Økologi

 1. Økosystemer og fødekæder

 


Bruger du Alineas fagportal Biologifokus?

Husk, at hvis du har adgang til Alineas fagportaler, får du adgang til undervisningsvideoer på Restudy. Alineas fagportaler og Restudys undervisningsvideoer giver en bedre mulighed for at differentiere undervisningen og sætte eleven i fokus med Flipped Learning. Vil du vide mere om, hvordan du kan bruge Restudy som en del af portalen Biologifokus, så læs mere her.

Klar til at komme i gang? Se denne video om, hvordan du logger ind på Restudy med Alinea:

 

Nyhedsbrev

Kontakt

Teglvænget 29
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk