RESTUDY BETALINGSVILKÅR

Kortnummer og udløbsdatoen finder du altid på forsiden af dit betalingskort. Kortnummer indtastes altid uden mellemrum. Kontrolcifre finder du på bagsiden af dit kort, jvf. informationen herover. Betalingen posteres på dine kontoudtog som “DK restudy.dk”
Betalingen foregår over en SSL-krypteret forbindelse. Betalingen er godkendt af Nets.Du køber ydelsen af Restudy Aps (CVR Nr.: 3256 2078) Teglvænget 29, 7400 Herning.

Accept af vores brugervilkår og Handelsbetingelser

Ved oprettelse af en profil på Restudy har du godkendt vores brugervilkår. Dette gør du igen når du køber et abonnement. Samtidigt accepterer du nedenstående handelsbetingelser for køb af en online service.

Automatisk fornyelse af abonnement

Ved køb af et restudy abonnement til dig selv, vil vi automatisk forny det med den valgte abonnementsperiode samme dag, dit abonnement udløber. Du kan altid skifte mellem de tilbudte abonnementer.

Du kan altid slå den automatiske fornyelse fra og til i dine kontoindstillinger. 
Når dit abonnement er tæt på at udløbe, modtager du e-mails, som fortæller dig, at inden længe vil vi forny dit abonnement.

Køber du et abonnement til en anden, vil der ikke ske automatisk fornyelse, men brugeren vil få en e-mail, der oplyser, at abonnementet snart udløber.

Opsigelse af medlemskab og bindingsperiode

Du kan ikke opsige dit medlemskab eller abonnement. Såfremt du ikke vælger at forny dit medlemsskab vil dit abonnement til videoerne på Restudy udløbe efter den købte abonnementsperiode. Du beholder din profil, og kan stadigt deltage i vores community. Kun adgangen til videoerne er betalingsbetinget.

Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold

Indmeldelsen er bindende fra det øjeblik, der første gang logges ind på profilen. Kortholder er forpligtet til at betale det fulde beløb for hele den valgte medlemsperiode.

Procedure for abonnementshævning

Beløbet for dit abonnement vil blive hævet på dit oplyste betalingskort inden for 14 dage efter dit køb. Der vil blive hævet for hele den valgte abonnementsperiode ved abonnemmentets start.

Fortrydelsesret

Der er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage til dit køb af abonnement på Restudy.dk. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse (evt. kampagneperiode medregnes) altså fra du afgiver din bestilling på Restudy’s hjemmeside til den udløber 14 dage efter. Har du afgivet bestilling mandag den 1., har du frist til og med den 15. Hvis fristen udløber på en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan du vente til den følgende hverdag.

Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Du kan kun bruge din fortrydelsesret, hvis du endnu ikke har taget dit abonnement i brug. I praksis betyder det, at du ikke har startet den første afspilning på Restudy, da du ved at tage abonnementet i brug giver afkald på fortrydelsesretten. Med din bestilling af Restudy har du udtrykkeligt samtykket til og anerkendt, at fortrydelsesretten bortfalder, når benyttelsen af abonnementet påbegyndes.

Hvis du vil gøre brug af din fortrydelsesret, skal du – inden du tager abonnementet i brug og inden udløbet af 14-dage fristen – i en utvetydig skriftlig erklæring meddeler dette til Restudy enten via brev eller mail.

Nyhedsbrev

Kontakt

Torvet 2,2
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk